Благо Георгиев се покайва на Рилския манастир – оплюха го жестоко!

0

Благой заведе Полина на светинята и двамата трябваше да понесат грозните коментари в мрежата

Жесток скандал се вихри под снимка на Джизъса с новата му половинка, след като по думите на собствените си фенове футболистът спазва 0 от 10-те Божи заповеди.

От години Благой Георгиев е популярен в светските среди в България със силната си вяра. Преди време той сподели в свое интервю за руско издание, че прякорът му Джизъса се появил, след като журналистите разбрали, че спазва 4-те поста и в сряда и в петък не яде месо. Тогава той дори заяви, че татуировките, които има са греховно дело и би се отказал от тях, ако можеше да върне времето назад.

“Ако можех да се върна назад, когато бях едно 15-годишно момче, никога не бих си направил татуировка. Това е греховно дело и сега го разбирам. Тялото е дадено на човека от Бога чисто и така трябва да си остане. Рисунките върху него са мръсотия.” – бяха точните му думи.

Георгиев неведнъж е споделял, че за него Рилския манастир е специално място. “Това не е само пречистване, но и общуване с прекрасни приятели, каквито са отците, владиката, патриархът. Изповядвам се. Пречиствам се. Живея в манастира като останалите.” – разкри преди няколко години Благо, който тогава прекарваше по седмица-две в светата обител.

Ето че дойде време да заведе там и новата си съпруга – Поли. Бившият футболист побърза да качи специален пост и няколко сторита от святото място.

Под снимките обаче не липсваха и отрицателни коментари, преди да изчезнат безследно, като: “Искаш ли да ти кажа защо не вярвам в Господ ? Ако го имаше щяхте да лумнете в пламаци там пред тая църква … Ти батко “Не пожелавай жената на ближния си, Не лъжи, Не прелюбодействай , Не бъди чревоугодник ….. Батко ти от 10 Закона спазваш само 0 бе!! Как имаш сърце да се снимаш с тия икони да си правиш кръстове ..”

Прегледана: 161302

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече