Блатечки и Вергов спасили Део от наркотиците! Блондинът разкри как се е отървал

0

Блатечки и Вергов спасили Део от нарк

„Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път –  Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите „екстри”, и отшумяват болките в мускулите и ставите.

Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си „Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане“, разказва 46-годишният Део с днешна дата.

Известният телевизионен водещ Део призна, че е похарчил около 160 000 лева за наркотици. Перхидроленият зевзек разкрива това в автобиографичния си стендъп спектакъл „Как се стигна дотук!?”. В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е истинското име на бившия барман, откровено споделя за успехите, провалите и преодолените зависимости.

„На седмица харчех около 300 лева за материал. Понякога бяха повече, понякога по-малко, защото и приятели черпеха, но средно по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лева. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях зависим и сега ми става лошо като сметна, че съм похарчил 156 000 лева за кокаин. Та толкова струва къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я изплащам в продължение на 12 години!”, прави равносметка за живота си Део, който днес искрено съжалява за похарчените хиляди левове за дрога.


Срещата му с наркотиците става в барманските му години, когато приятел му дава хапче, което да му даде сили да издържи 24-часовите смени.


„Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, питиета. Хареса ми адреналинът, но после бях като ударен с мокър парцал”, признава днес русокосото. Той все пак взима отново същото хапче и така докато не се увлича по стимулантите, които му създават лъжовна илюзия.


Той признава, че пътят не е лесен и лек, но щом той е успял, значи и други могат, пише „Уикенд“. Според Деян, тайната се крие в това да се откъснеш изцяло от „вредната” среда и да се обградиш с нови хора, които са далеч от пороците. Спортът също е ключов.


„В момента, в който ти решиш, че трябва да се бориш, само тогава успяваш. Каквото и да ти говорят роднини, приятели, ако не вземеш ти това решение, няма как да стане” –
това е тайната за измъкването от дрогата.

Прегледана: 165808

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече