БНТ отново унизи Мира Добрева! Направиха я репортерка! Тя: Благодаря ви!

0

След като преди година БНТ заби нож в гърба на Мира Добрева, сменяйки я с по-младата Нора Шопова като водеща на „Питай БНТ“, сега от ръководството отново я подложиха на унижение. Мира Добрева бе понижена до редови репортер в телевизията по подобие на прясно завършилите 20-годишни стажантки.

Под претекст, че предаването трябва да бъде спряно заради Европейското първенство по футбол, тв водещата бе свалена до най-ниското стъпало на журналистиката – това на обикновен репортер.

„Благодаря ви за предоставената възможност! Да съм репортер е най-голямото ми удоволствие. И предизвикателството, което истински ме вълнува“, написа Мира в социалната мрежа, опитвайки се да скрие унижението, което изпитва.

Според запознати от кулоарите на БНТ журналистката била дълбоко обидена. „Има набор от предавания, в които можеше да бъда включена, докато моето е във ваканция. Вместо това ме понижиха до репортерка да обикалям улиците в летните жеги с микрофон в ръка“, тръшкала се Мира.

Припомняме, че миналата пролет ръководството отново й нанесе удар под кръста с дръзкото решение да смени екипа на „Питай БНТ“. За водещи бяха избрани Нора Шопова и Драго Драганов, а Мира остана без работа. Само три седмици по-късно обаче шефовете й се обадиха с молби да се върне обратно като водеща, тъй като дуото Шопова-Чая било пълна скръб.

Добрева прие, въпреки унижението с надеждата шефовете да са я оженили веднъж завинаги, но… не би!

Прегледана: 181150

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече