Бойко Кръстанов и Мария Илиева пострадаха от измами

0

Мария Илиева се жали в ГДБОП за измама с продукти за отслабване

Фалшив Бойко Кръстанов, освен че обикаля интернет, се представя и за маникюрист, пише Телеграф. С насмешка поредната измама с името си изобличи истинският Бойко, който пусна измамния профил в личните си такива в социалните си мрежи.

На кадъра, който Кръстанов качи, се виждат само имената Бойко Кръстанов, а отдолу като професия е написано маникюрист. Няма профилна снимка, а само синьо тикче, с което се подвизава въпросната страница.

Никакво съмнение в измама няма и по отношение на името на Мария Илиева. Преди ден тя официално проплака от факта, че уж рекламира продукти за отслабване, което обаче не е истина. Заедно с нея е забъркана и фитнес инструкторката Руми Илиева.

„Приятели, от известно време насам се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, пускат фалшиво инфо за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване. Това е измама“, пише Илиева и допълва: „Обърнали сме се за съдействие към юристи, подали сме сигнали към Фейсбук и към отдел Киберпрестъпления към ГДБОП“.

Прегледана: 125066

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече