Бомбардират Азис с неприлични снимки

0

„Разглеждам ги”, признава Кралят на попфолка

Вече колко години Азис се изявява на музикалната сцена, а по-разкрепостените му фенове още не са отвикнали да му пращат свои голи снимки, пише Уикенд. Така че Кралят на попфолка редовно получавал кадри на мъжки полови органи, призна самият той във влога на приятелката си – писателката Ваня Щерева.

Азис, който празнува 45-тия си рожден ден на 7 март, сподели за еротичните съобщения от фенове като за нещо обичайно, което се случва. Не изглеждаше нито обиден, нито погнусен, сещайки се за голите фотоси, с които почитатели редовно го изненадват.

„Разглеждам ги”, призна Азис даже и допълни, че бил воден от любопитство. Дружката му Ваня Щерева обаче, която също често получавала снимки на мъжки полови органи, не реагирала толкова спокойно, камо ли с интерес. Дори се нервирала. „Казвам си: „Сега за какво ще ме занимава с това…”, възкликна Ваня, при което Азис веднага я прекъсна: „Как за какво? Нали това е нещото, което по някакъв начин ще ви свърже – буквално.” Певецът се осмели и да я попита дали не се възбуждала като получава голи снимки от мъже. Писателката отрече.

Разговорът, който беше дълъг, съвсем не се въртеше само около темата за мъжките полови органи. Само че, ставайки дума за тях, Азис и Ваня съвсем логично обсъдиха и до колко им е важен размерът на мъжкото достойнство. „Различно сме устроени. Вълнува ме визията, обаче колкото да ми е приятен самият човек като излъчване, като чар. Но вече какво има под дрехите е каквото дойде”, обясни Ваня. „Е, стига, де!”, възропта Азис с усмивка и побърза да й припомни, че и преди са водили такъв разговор в компания. Тогава били споменати „ужасни случаи”. „Е, да, де, но аз не съм от тоя тип, дет` ще го върна, защото ми е неудобно. Ще го изтърпя. Те пък тези развиват други умения”, обясни Ваня, с което доста развесели приятеля си.

Певецът пък сподели, че при мъжете въпросът стоял по друг начин. Размерът на мъжкото достойнство за мъжа било от по-голямо значение, отколкото за жената. За самия Азис нямало значение. „Но аз себе си не можех да приема така и отидох и го промених”, сподели той, напомняйки, че преди време се подложи на операция за уголемяване на пениса.

Прегледана: 131714

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече