Братът на Лилана призова: Дарете 100 000 лева за гаранцията ми

0

Братът на певицата Лилана Александър Деянов-Скилър, който бе арестуван заедно с нея по обвинение за злоупотреба с евросредства, се ожали в мрежата, че му трябват 100 000 лева.

Бийтбоксърът направи своеобразна дарителска кампания във Фейсбук, в която се обръща към приятелите си с молба за помощ.

Скилър е бил освободен от ареста срещу 100 000 лева гаранция, но има срок за внасяне на парите. Ако сумата не бъде преведена до дни, той отново ще бъде върнат зад решетките.

„В момента се изправям пред най-голямото изпитание в моя живот. Повдигнато ми е обвинение за участие в организирана престъпна група. Наложена ми е мярка за неотклонение – гаранция от 100 000 лв., която би следвало да бъде внесена в определен срок. Непосилна сума за мен“, оплака се братът на Лилана във Фейсбук.

По думите му като управител на фирма „Скилър ЕООД” той е кандидатствал по европейски проект за изготвянето на сайт за обучение на деца, подрастващи и възрастни в бийтбокс изкуството.

В словоизлиянията си обаче Александър Деянов пропуска да спомене сумата, за която е кандидатствал.

„След като отваряш дарителска кампания за гаранцията, не е ли редно да се сложат фактите на масата. Кажи колко пари са ти отпуснали!“, апелират потребители.

По информация на Flip.bg става въпрос за 400 000 лева. IT специалисти веднага го захапаха, че за направата на подобен сайт, както и осъществяването на другите му идеи, не са необходими повече от 20-30 000 лева.

„Целта на поста е да се открие дарителска сметка, по която да се събират пари за гаранцията. „DMS Skiller“! Ама добре дойдоха 400-те бона, а? Няма безплатен обяд!“, гневят се в нета.

Още за скандала с Лилана и брат й четете ТУК.

Прегледана: 132697

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече