Буен нрав! Теодора Духовникова всеки месец си събира багажа и си тръгва от мъжа си

0

Дали заради силната си емоционалност или бурния характер, Теодора Духовникова вдига редовни скандали на съпруга си

Връзката на актрисата Теодора Духовникова и нейния мъж не може да бъде описана като гладко море, научи Jilo.bg. Двамата се запознават преди близо 20 години на плажа на къмпинг „Градина”. И от тогава са все заедно.

Все още се водят за ръце и са силно привлечени един от друг. Връзката им винаги е била за пример. Любовта им е силна. Дали заради това, но може и да е много бурна. Легенди се носят за скандалите, които си спретват дали вкъщи или в компания – където ги свари, както казаха през смях при последната си медийна изява, пише Уикенд.

До преди време Теодора имала навика да си събира багажа през месец, после разредила с по един път в годината. „Веднъж тресна вратата, но после отвори и каза: „И по-малко багаж вземи. Защото после кой го разтоварва наобратно?!”, разказа Теодора наскоро в предаването „Търси се” по Би Ти Ви, където гостува с мъжа си.
Стефан пък си спомни как при едно от последните им скарвания Теодора обявила, че даже знаела в коя квартира ще се изнесе. Е, не отишла все пак.

През смях сподели и, че неотдавна получил съобщение от съседка: „Имате ли нужда от помощ?”. Дъщерите им не се впечатлявали от споровете им на висок тон. Даже веднъж Ема, която е на 12 години, заявила строго: „Може ли малко по-тихо?! Някои утре са на училище!”. И тя и кака й Бояна, която е на 17, са взели най-хубавите черти на родителите си.
Емоционални са и бързо палят, освен това са и изградени личности, така обясняват съпрузите бурните си скандали. На сутринта всичко е изчезнало. Не се будят с усещането от скарването. „Това може би е най-важното в една любов – сутрин да ти е приятно да се събудиш до този човек”, каза Стефан Духовников. Той познавал добре бурния темперамент на Теодора. Винаги е бил сигурен, че тя няма да приключи връзката, колкото и да се пали в спора. Затова и приема разправиите по-лежерно. Случва се да се сърди, но пък не чак дълго.

Все пак много се обичат. От доста време не са се карали и даже наскоро Теодора му обърнала внимание. Актрисата изтъкна, че никога не се карат, когато някои от двамата минава през някаква криза. Тогава другият е на 1000 % зад него. Взаимно са си опора.
„Мисля, че сме много щастливи хора”, каза Теодора в „Търси се”, говорейки за дъщеря им. Тя харесва какви личности са Ема и Бояна. А Стефан сподели, че се учи от тях ежедневно. Семейството прекарва много време заедно. Затова обожават ваканциите. Обичат да пътуват и често си организират пътешествия. „Тя е моята сродна душа, половинката ми!”, каза Стефан за жена си. „Любовта на живота ми”, каза Теодора за мъжа си.

Прегледана: 158936

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече