Бясна! Мисис България скочи на силиконката Гани заради изборите

0

Завърналата се от емиграция красавица Ана Иванова, носителка на куп титли, сред които и Мисис България, открито се възмути от абсурдите в изминалите избори в личния си профил във фейсбук. Тя не скри гнева си от това, че докато държавата ни преживява политически катаклизми, медиите занимават по цял ден клетия народ с личните драми на Джулиана Гани. „Толкова ли е значимо случващото се в личния живот на една силиконка, че да измести темата с изборите и абсурдите, в които живеем“, възмущава се една от най-успешните българки зад граница. 

Тя се възмути и на медийните репортажи, които показаха как  хиляди турски граждани запълват изборните секции в съседна Турция.

„Не разбирам?! Как е възможно някой, който дори не говори Български език, да се допусне да гласува за бъдещето на един цял народ!!! А той самият не живее на територията на България. WTF?? ЗАЩОООО??? Пак ли турци ще ни решават съдбата? 5 века малко ли бяха?“, изля гнева си в социалните мрежи бъдещата дентална асистентка.

Тя не проумява и как кандидатът за президент Герджиков се опита да избяга от най-болезнената тема за обществото от последната година. „В свое изказване той твърди: „Денят, в който бъде сменен Гешев, ще имаме ли съдебна реформа или върховенство на закона? Няма да има. Проблемът никога не е в хората.“ Е, щом хората нямат значение, той за какво изобщо се кандидатира?“, пита още красавицата.  
Ана Иванова има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Освен с корона за една от най-красивите омъжени българки, тя е отличена и с други  престижни награди – „First lady Awards“ 2021  „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други.

Брюнетката е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните инициативи като президент на фондация „Монако дриймс”.

Прегледана: 172392

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече