Венета Райкова била между двата свята

0

Водещата на „Горещо” гадае бъдещето чрез специални карти

Венета Райкова гадае бъдещето чрез собствени карти, които скоро ще се предлагат на пазара. По думите й трансформацията е настъпила през януари, когато претърпя тежка операция на коляното, заради която месеци наред пристъпваше с проходилка. Дългогодишното лице на „Горещо“ има обяснение за всеки знак, пише Уикенд.

„От 2016г., от първата ми книга до днес ви подготвям за него, всички които ходите на астролог, таро, хюман дизайн – ще го поискате, защото чрез него ще получавате отговорите, които търсите всеки ден. От 23 януари, от операцията ми, аз съм между два свята – горе и долу. Бях на много тъмни места в подсъзнанието ми, правих си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, за да балансирам енергията в тялото си и да отворя блокажите.

Година и половина не можех да ходя добре. Скъсан заден рог на менискус – чистих кармата си с болките и сълзите. После имах успешна операция на 23 януари, но коляното блокира и остана сгънато. 6 месеца, една торба пари дадох при най-добрите рехабилитатори и за всички възможни инжекции, но без резултат! Сега съм на финалната права да отворя изцяло коляното благодарение на регресия, в която се видях в минал живот като дрипав мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях как си влача същия крак.

Преживеният ужас от минал живот се е прехвърлил в съзнанието ми по време на операцията и същото коляно блокира. Затова ви казвам, че от 23 януари аз съм между два свята – горе и долу и бях на много мрачни места. Но от там ви донесох новото от мен и знам, че всички ще го искате! Новото нещо ще излезе в много малко бройки за мащаба на моите обичайни продажби, то е скъпо за изработка, затова го пускаме в бутиков тираж. Няма да стигне за всички, затова отсега обяснявам, за да няма после сърдити“, разказва в социалните мрежи Райкова.

Така наречените „Карти на съдбата” ще струват 40 лева и от следващата седмица ще се продават само чрез интернет сайта на издателство „Претиж буукс”, което вече издава книгите на Венета.

Прегледана: 120030

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече