Веселин Плачков най-сетне призна, че е мъж под чехъл! Без Мариана не излизал

0

„Весо е мъж под чехъл. Бравос, удариха джакпота с този анализ. Аз наистина съм мъж под чехъл. Аз без жена си не желая да излизам, не желая да живея, не желая да почивам. Както се оказа – и тя без мен. На много места ни казват „вие, кламерите“. Винаги сме заедно!“

Това разкри актьорът Веселин Плачков пред Мон Дьо, в опита си да се направи на мъж, пък макар и под чехъл. Той се удари в гърдите, затова че не се срамува от зависимостта от жена си и властния й характер, но още повече стана за смях на зрителите.

„Тия, дето никъде не мърдат без жените си, нали знаеш как им викаме. Не „мъже под чехъл“, а една дума с „п“!“, „Айде сега! Всички знаем, че не излизаш никъде без Мариана не защото не искаш, а защото тя е толкова ревнива, че не те пуска“, гласят част от коментарите.

„Много ми е трудно да излизам от вкъщи. Не искам. Притеснява ме безсмислието, безцелното съществуване. Цялото това негативно отношение. буквално ме втрещява всичко, което се случва. Всичко, което притежаваме, без дух и духовност – няма никаква стойност“, продължи с оправданията Плачков.

Прегледана: 127762

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече