Вижте как кметът Димитър Бръчков се имунизира срещу разследвания като си плаща медийния комфорт с пари на община Петрич (секретен документ)

0

Ако се чудите защо далаверите на кмета на Петрич Димитър Бръчков са забранена тема за регионалните медии, Narod.bg дава отговора – защото бабаитът, облечен във власт, просто се имунизира срещу журналистически разследвания за своите схеми за милиони, като плаща с общински пари на водещи издания в Югозапада „за ПР и реклама“.

Източник на Narod.bg предостави конфиденциален договор още от първия мандат на Бръчката, както местните наричат управника с носни проблеми от Колумбия, с „острието“ на медиите в Югозапада – в. „Струма“.

Колегите от изданието не е да нямат опит с журналистическите разследвания, перманентно на страниците на вестника и прилежащи сайта излизат текстове за схеми на местни политици, но към Димитър Бръчков се отнася като към мъртвец – или добро, или нищо…

Причината става ясна от договора между кмета с над 30 преписки и досъдебни производства, които скоро ще му се изсипят на главата, и издателя „Струма“ ЕООД с управител Теодора Томова. Документът удостоверява, че Бръчката и изданията на въпросната фирма се договарят да пускат негови PR дивотии, наричани „статии“, а кметът ще си плаща твърда сума на годишна база за медийната реклама.

Договорът, сключен през декември 2017-а, започва да действа със задна дата от месец май…

Според тристранното споразумение сайтът struma.com съгласява да мълчи за престъпленията в общ. Петрич срещу обидно смешната сума от 3840 лева НА ГОДИНА. В серия разследвания на Narod.bg стана ясно, че схемите на кмета Димитър Бръчков са за няколко милиона лева, а регионалният сайт сам си поставя парцал в устата срещу няма и 4 бона…

Според договора за цялата медийна империя „Струма“ се полагат 16 800 лева, разпределени по 1400 лева за 12 месеца. Срещу тази сума Димитър Бръчков се появява като „добрия кмет“, който денонощно мисли как да направи живота на петричани по-добър. За далаверите, с които бърка дълбоко в джоба на своите съграждани, няма и дума. „Той си е платил“…

Narod.bg обяви, че ще публикува актуализирания договор за нелепия пиар на проваления кмет Димитър Бръчков с нови финансови параметри, съобразени с инфлацията.

Прегледана: 99932

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече