Виктор от „Фермата” осъден за 50 000 лв. Вижте защо

0

Каров от Чепеларе го разадаваше голям патриот, а ето на сега е осъден на солена глоба от Министерството на отбраната, тъй като не искал да служи.

Риалити героят, който го раздаваше голям патриот неще да служи на родината си. Заради което ще трябва да връща парите на министерството за това, че не е спазил 15-годишния си договор като възпитаник на Висшето военноморско училище във Варна. Окръжният съд в Смолян му наложи да възстанови средствата, които държавата, в лицето на военното ведомство, е платила за обучението му.

26-годишният строителен предприемач не издържал на режима и подал предизвестие за напускане на военната служба само година след като станал офицер. Виктор е служил на легендарната фрегата „Смели“, плавал е като механик за голяма танкерна компания. Като моряк, далеч от дома осъзнал, че неговият пристан е Чепеларе.

Днес е строителен техник и ръководи малката фирма на баща си за сглобяеми дървени къщи. Каров не оспорва предявения иск, но оспорва размера на сумата. Според магистратите дългът на Виктор към министерството е 41 741,21 лв., както и лихва за забава 8 558,14 и 4 841,11 съдебни разноски. Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Пловдивския апелативен съд.

Прегледана: 127982

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече