Вили Сечкова: Ще съдя до дупка Христо Иванов, задето ме нарече Мата Хари

0

Моделът Виолета Сечкова се зарече да съди до дупка лидера на „Да, България“ Христо Иванов, заради скандалния пост във Фейсбук, в който намеква, че именно тя е Мата Хари – жената, заснела Бойко Борисов в спалнята му.

Скандалът избухна преди няколко дни, когато Христо Иванов изрази възмущението си от избора на Вили Сечкова за почетен консул на Южна Корея. Той сподели новината за преквалифицирането на моделката и бивша тв водеща, като под нея добави:

„В бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел, изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Следва просълзаващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата – крайно услужливо- успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла…

Честито на корейците!

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.“

В личния си Фейсбук профил Сечкова побърза да се защити, вадейки коза за накърненото й достойнство и чест като майка на три деца.

„Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща. Днес съм аз. Утре може да сте Вие – може да е всяка майка и жена“, избухна Вили в прочувствено и дълго отворено писмо, в което обаче не спомена нищо за новата си длъжност.

Пред свои близки тя била категорична, че ще съди Иванов за клевета. За съжаление, вече няколко адвоката я уверили, че няма да постигне нищо, тъй като партийният лидер никъде не споменава името й, а снимката може да е само за илюстрация. Дори да има някакво внушение, то лесно ще падне в съда, коментират специалисти.

Вили Сечкова нашумя покрай предаванията „Сблъсък“, „Градски легенди“ и „В джаза събота вечер“. Като фотомодел има десетки голи снимки в интернет – аргумент, който се използва от противниците за назначаването й на почетната длъжност.

Живее на семейни начала с Александър Сталийски, шеф на Федерацията по културизъм и много близък приятел на Бойко Борисов.

От няколко години Вили поддържа тесни бизнес връзки в Република Корея, тъй като е мениджър на компания, която е официален ритейлър на корейската „Самсунг“.

Прегледана: 188887

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече