ВИП ли?! Истината за Пиленцата от Монако лъсна!

0

Звездите от „Смени жената” Нина и Боби, популярни като „пиленцата от Монако”, заради милите обръщения, които си разменят, не са все сред знаменитости, както се опитват да го представят в социалната мрежа, нито водят висок стандарт на живот. Тези дни се появи снимка на Нина от междуградски автобус в България.

На кадъра се вижда, че „пиленцето” се е настанила до прозореца, като вместо да остави чантите си в багажника, е предпочела да пътува с тях. Вероятно се притеснява, че съдържанието в тях ще се разпръсне в багажника. Найлоновата торбичка с анимационния герой Мечо Пух и хартиена такава Нина е сложила на седалката до себе си, а на тази отпред е закачила раницата си с десен на „Луи Вютон”. В интернет изразиха сериозни съмнения, че раницата е на скъпата марка, по-скоро е менте, тъй като оригинала струва около 3000 лева.

Освен в междуградски автобус, тези дни се появи снимка на обичащата лукса Нина и във влака. Тя пак е с няколко найлонови чанти и пак е предпочела да ги сложи на сигурно на седалката до себе си, отбелязва „Уикенд“.

Прегледана: 131174

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече