Гаджето на Киро Скалата оглави класацията за най-голяма издънка в „Черешката“

0

„Още като каза, че ще „забелва“ краставицата, ми стана ясно“ – гласи един от най-красноречивите коментари по повод вчерашното участие на Никол Стоянова-Ника в „Черешката на тортата“.

Гаджето на Киро Скалата успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции. Представената като модел, певица и организатор на събития, Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе и куртмач (произнесено от нея като „кроЧмач“), които обаче представи като част от 7-степенното си меню (те бяха втория и третия „ордьовър“).

Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на купчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни, пише Hotnews.bg. Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята! По-голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка. „От къде се взе това същество, обстановката е пълен кич…, не може да готви, не може да създаде приятна обстановка ,масата зле подредена, не знам какво изобщо прави в това предаване ,ще ме откажат да го гледам“, коментира друга.

Прегледана: 153200

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече