Гери Дончева се хвали, че е водеща в безизвестна телевизия!

0

Гери Дончева пак се намърда в телевизията, но този път каналът е толкова неизвестен, че дори феновете й не й обърнаха внимание.

Едрогърдата хубавица води ново лайфстайл предаване по WnessTV. То стартира преди няколко дни, но темите в него са толкова скучни и банални, че рейтингът му е под нулата, шушукат в медийните среди.

„Повече от щастлива съм да споделя с вас новината, че освен като PR мениджър на болница „Сердика“, ще се изявявам отново на малкия екран от предаване за здравословен начин на живот!

Ще помагам на зрителите в България и в чужбина да намерят най-прекия път към собственото си здраве и красота – отвън и отвътре. Предаването “По стъпките на красотата с Гери Дончева” реализира новите си епизоди под мое ръководството, а темите и гостите ще разкриват актуални лайфстайл проблеми, както и съвременни решения за тяхното преодоляване.

Типично в мой стил предаването ще срещне зрителите с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и разбира се здравеопазването“, въодушевено съобщи за старта Гери Дончева.

Според запознати връзките на богатия й любовник само дотам са стигнали, въпреки че тя от години се тръшка да започне своя рубрика в бТВ.

Прегледана: 139418

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече