Гери-Никол пъчи огромен бюст от Бали! Истински ли е?

0

Огромни гърди лъснаха изпод силно изрязания бански на поп иконата Гери-Никол. Певицата разгорещи мрежата с поредното фото от екзотичния остров Бали и на всички им направи впечатление големия й бюст, който спокойно може да конкурира силиконовите бомби на Андреа.

Гери винаги се е славела с яка дупара, но не и с яки гърди. Съвсем доскоро „моцарелките“ на поп звездата едва се забелязваха. Това събуди съмнение, че певицата се е тунинговала, след като родителите й най-сетне са й разрешили да си уголеми бюста.

Според други пък снимката си е чист фотошоп – от главата до петите. „Първо, Гери изобщо не е толкова слаба, колкото се е издокарала на фотоса. Второ, талията и коремчето й са видимо обработени, и то доста нескопосани. Гърдите й също са уголемени допълнително“, коментират по-запознатите.

А други изразяват съмнение: „Що, бе, може пък да са му пораснали на момичето. Все пак в тази възраст още се развиват, а и ако е качила някое друго кило…“.

Според източници, близки до Гери, баща й бил категоричен, че никога няма да й разреши да легне под ножа и ако го направи зад гърба му, ще й спре спонсорството.

Прегледана: 178778

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече