Глория с Ковид-19 болница! Напук на забраните – пипнала го на луксозно участие

0

От вчера вестта, че примата на попфолка Глория е на лечение във ВМА, обикаля медийното пространство.

Малко са обаче медиите, които посмяха да пояснят къде певицата се е заразила с вируса. А истината се оказа твърде неудобна за нея.

Оказва се, че въпреки забраните и ограниченията, в които страната ни живее повече от месец, Глория все пак е била на участие. В навечерието на Коледа тя е пяла и забавлявала гостите на лъскав хотел край Пловдив. Именно там по всяка вероятност е прихванала заразата, която тотално обърка плановете.

Така хонорарът с много нули, които е прибрала от вечерта, ще се окаже недостатъчен, за да елиминира срама от глупавата постъпка.

За въпросната забава, на която са присъствали известни и платежоспособни нашенци, явно вече се знае. По отношение на хотела и веселбата, която е спретнал, е заела позиция и Дани Каназирева – областният управител на Пловдив. Според думите й РЗИ са дали предписания, като се очаква да стане ясно в каква степен те са пренебрегнати и какви ще бъдат санкциите за собствениците.

На този етап официална позиция липсва. Както от управителите на хотела, така и от говорителя на Глория.

В медиите се появяват откъслечни нейни цитати, с които тя призовава хората да се пазят. Но дали това реално са нейни думи, вече е въпрос на огромно съмнение. Като се има предвид, че тя самата никак не се е пазила.

Прегледана: 181055

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече