Грозно! Койна Русева остави прави майка с трите й деца

0

Койна Русева се настани удобно на седалка в претъпкан автобус пред очите на майка с три деца, които остави прави. Това разказаха пред „Уикенд” възмутени свидетели на грозната ситуация.

Действието се развило на летище в Лондон. Актрисата била в компанията на сина си. Двамата се наредили най-отпред за паспортната проверка, благодарение на което били и сред първите, които се качили в буса, който отвежда пътниците до самолета. Седнали удобно и се направили, че не забелязват млада жена с три малки деца, застанали пред седалките им. Бусът се претъпкал, но Койна не отстъпила мястото си. Синът й също останал на своето.

„Беше изключително грозно! Койна се държеше като английската кралица в буса, а после – и в самолета!”, коментират възмутени очевидци. Два-три дни след тази случка Койна публикува снимки със сина си от училището, което той току-що бил завършил в Англия. „С лека ирония към живота, пускаме се от ръката на кораба майка и… каквото ще да става. Честито завършване, диване!”, написа актрисата в коментар към кадрите.

Прегледана: 126598

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече