Дара се заяде с Тита, Гери-Никол и всички комерсиалки, продаващи се за пари!

0

В последната си медийна изява тийнсензацията Дара се показа като пораснала и уравновесена. Тя разсъждава философски над певческата си кариера, а резултатът е тотално заяждане с колежките й Гери-Никол и Тита.

Причината за медийната война между младите певици, която се очаква да се разрази до дни, е изказването на Дара, че няма как да прави парчета само и единствено с комерсиална цел. Колежките й, като цитираните по-горе, дават мили и драго за да се харесат на публиката.

Макар и без думи, Дара намекна, че в песните им няма послание, емоции и заряд. Всичко е с цел да звучат добре и да се продават. Докато нейната музика е музика, която идва от сърцето и душата.

Със задоволства Дара разказва, че най-накрая е открила своя стил. А именно – разнообразието. Готова е да следва себе си, да експериментира, да бъде тази, която е. Без значение дали това е музиката, която се харесва непременно на феновете и носи материални изгоди.  

Младата певица говори и за неуспехите си. За това, че честите експерименти са и носили и провали. Но именно те са и помогнали да ирасне като човек и професионалист. И да открие коя и каква е музиката, която най-добре я описва.

Прегледана: 168847

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече