Два дни след първата среща Зоран от „Сървайвър“ прави дете на Силвия Петкова!

0

Режисьорът Зоран Петровски, който участва в „Сървайвър“, и актрисата Силвия Петкова са заедно от 6 години, като връзката им се движи скорострелно от самото начало.

В началото заради дългата си връзка с Калин Врачански в миналото, блондинката спестява на близките си приятели и познати, че има мъж до себе си. На по-късен етап излиза и началото на любовната им история.

Зоран посреща Нова година с приятели, от учтивост кани актрисата, която отказва. Срещат се седмица след грандиозното тържество, а в приятелски разговор той се интересува от любовния статус на Петкова. Когато тя споделя, че не е обвързана, той предприема първите стъпки, и стават гаджета.

„На другия ден се прибрахме заедно, след два дена вече почнахме да правим дете,

след един месец вече беше бременна, след три месеца започнаха битовите проблеми и след четири години вече сме застаряваща двойка, вече сме преживели всичко на света“, разказва режисьорът в едно от малкото си интервюта.

Силвия е позната с многобройните си превъплъщения на сцената и в киното, Зоран бяга от светлините на прожектора. За него е известно, че е роден в Скопие. Записва НАТФИ3 и като студент се мести да живее в България. Сред най-известните продукции върху които работи се нареждат „Пътят на честта“ и най-прочутата българска кримка „Под прикритие“.

Прегледана: 145046

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече