Дениз от „Ергенът“: Виктор много ме разочарова! (Не тя е победителката)

0

„Вече не се шокирам, просто се разочаровам. Честно казано, от Виктор се разочаровах от някакви неща след излизането ни, но на този етап ще го запазя в тайна“, каза тя в подкаста „Вярваш или не“ с DIA.

„Докато бях вътре си мислех, че е много голям джентълмен. Не че не е, но не е във всяко отношение. Има конкретни случки, от които съм си извадила такива изводи. Сега мога да кажа за последното нещо. Гледах някакви видеа в инстаграма му. Това безкрайно много ме разочарова. С момичетата коментирахме, че не е редно да плюеш там, където си целувал и да си измиеш ръцете с някой друг.

За мен, да застанеш и да кажеш: „Аз много съжалявам, не знаех какво се е случило“. Не, знаеш какво се е случило. Ние бяхме на пейката и чухме всичко. То е видимо и за зрителите. Той отиде при полятата дама и я попита какво се е случило. Как така не разбра? Много съм разочарована от това нещо. Аз съм имала друго мнение за него, но за мен това е защото се е излял много голям хейт“, споделя Дениз.

С тези думи тя недвусмислено подсказа на феновете, че не тя е получила годежния пръстен от Виктор. Другата претендентка – Виктория Капитонова, също не е победителка със сигурност. В такъв случай остават два варианта – Виктор остава без избраница или иска прошка от Алекс и двамата се сдобряват.

Прегледана: 129746

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече