Джулиана Гани е 50 кила, ама друг път!

0

Няма как при височина от 176 см силиконката да е толкова лека

Идолът на родните анорексички Джулиана Гани непрекъснато се хвали как тежи само 50 кг и то по-малко от 4 месеца след раждането на второто си дете. Тя обаче май послъгва за теглото си, подшушнаха пред „Уикенд” отлично запознати източници. Според тях при своята височина от 176 см Джулката просто няма как да е толкова лека.

„Джулиана е висока жена. Ако наистина тежеше само 50 килограма, щеше да изглежда като ходещ скелет. Тя наистина е слаба, но не е анорексичка”, говорят хора от обкръжението на Гани. Според тях силиконовата красавица е поне 7-8 килограма по-тежка от това, което твърди. Досега тя много често е споменавала теглото си, но няма свидетели, които са виждали какво показва кантарът, когато стъпи на него.

Ако се сравни Джули с друга стройна българка с подобна височина, която също като нея е родила две деца – Славена Вътова, истината ще излезе наяве. Бившата Мис България никога не е крила мерките и теглилките си, признавала е, че като бременна е качвала над 20 килограма, които след това бързо е успявала да свали. В момента тя тежи около 58 килограма и е само със сантиметър по-висока от Гани. Данните е предоставяла самата Славена в чатове със свои фенове в социалните мрежи. Сравнение на снимки на двете дами по бански показва, че мерките им видимо не се различават кой знае колко, следователно е лесно да се предположи, че и теглото им е сходно. Разликата в теглото им няма как да е цели 8 килограма.
Джулиана даже най-вероятно е малко по-тежка от Славена и това не идва от подкожни мазнини, каквито при нея почти липсват, а от силиконови импланти и екстеншъни. Миналата година Гани сподели, че носи 2000 кубика силикон в пазвата си. Това са два килограма само от балкона на гордата с мерките си майка на две момчета. Тя дори се канеше да сменя имплантите си с по-големи и, ако го е направила, е добавила допълнителни грамове към теглото си. Отделно от това са екстеншъните в косата, които също тежат. За жена като Гани всеки грам е важен, а прическата й добавя доста добър грамаж върху кантара.
Проверка на изданието установила, че при своята височина от 176 см Джулиана Гани трябва да тежи поне 59 килограма, за да е в границите на нормалното тегло. Ако тя наистина е с 9 килограма под тази най-ниска точка, значи има сериозен проблем. За щастие, това едва ли е вярно.

Всеки здравомислещ човек вижда, че Джулката, макар и стройна, не е анорексичка. Лошото обаче е, че има и такива, които й вярват и се опитват да постигнат невъзможното тегло, което те твърди, че има. Това е опасно за здравето, а в някои случаи може да се окаже риск и за живота. Затова е важно Джулиана, а и останалите жени като нея, да мислят какво споделят с хората, какви естетически стандарти се опитват да им наложат и какъв начин на живот им рекламират.

Прегледана: 112700

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече