Диана Димитрова пращала свои голи снимки на 15-годишната дъщеря на Вергов

0

Актрисата Диана Димитрова е изпратила свои голи снимки и под тях е написала „момичетата на тати“, визирайки прелестите си. Това е една от гнусотиите, която е получила като съобщение във фейсбук 15-годишната тогава дъщеря на Юлиан Вергов – Алена, твърди сайта Lupa.bg. Самият Вергов още миналата седмица потвърди, че причината за сблъсъка с колежката му е недопустима комуникация, която тя си е позволила да има с дъщеря му, и завърши отвореното си писмо до медиите с призива „Пазете децата!”.

Въпреки че категорично отрича да е удрял Диана, Юлиан наистина я е цапардосал в гнева си. Той обаче й посегнал, след като тя си е позволила да манипулира грубо наследницата му Алена. Според източник на „Уикенд“, актрисата е отправяла и недвусмислени сексуални реплики към момичето, подканвайки я към лесбийски контакти с нея. Това доста е травмирало тийнейджърката, което съвсем разбираемо изкарало от равновесие баща й.

„Поводът за сблъсъка ни беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там”, повдига леко завесата мачото, но не влиза в детайли.

„Диана и Вергов имаха връзка около година. Димитрова гледаше на аферата им като на нещо сериозно, но Юлиан реши да се върне при жена си. Той приключи отношения със своята колежка, но тя просто не можа да приеме факта, че е отхвърлена. Една изоставена влюбена жена е способна на много неща, дори да стигне до лудости, мислейки, че Вергов й принадлежи. Тя прибегна до съобщения към Алена и грозна манипулация на детето. Изпрати й дори няколко свои голи снимки, питайки я: „Харесва ли ти това тяло? Момичетата на тати могат да се забавляват и сами”, което беше доста гнусно. Именно това изкара от равновесие Вергов, който й посегна, макар днес да отрича, че са имали връзка и че я е ударил”, коментираха запознати с драмата между актьорите от „Откраднат живот”.

В своето писмо до медиите миналата седмица Юлиан твърди, че е мислил да сигнализира институциите за недопустимата комуникация на Диана Димитрова с дъщеря му. Отказал се обаче, за да не притеснява допълнително ученичката. „Тогава единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна, беше за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам, всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление”, казва Вергов.

Междувременно двамата актьори се заплашват взаимно със съд за клевета и обида. А Диана Димитрова обяви, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже правотата на твърденията си – че наистина е бита. Но избягва да отговори по същество какво е писала на едно 15-годишно момиче…

Прегледана: 133854

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече