Диана Димитрова смени министъра с Христо Ботев

0

Актрисата тръгна с нов адвокат срещу Юлиан Вергов

Диана Димитрова не се отказва да се бори срещу Юлиан Вергов. Месеци след като се оплака, че любимецът на жените я е пребил по време на работа, актрисата даде ход на жалба по случая, само че вече е с нов адвокат. Вместо на бившия правосъден министър Антон Станков, от сега нататък тя разчита за помощ на колегата му Христо Ботев, пише Уикенд.

За новата жалба на Диана Димитрова се разбра миналата седмица. Актрисата сама съобщи за нея. „Днес, 5 май, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н Христо Ботев. Навявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните действия на Прокуратурата!”, написа Диана в социалните мрежи. Основното, от което се впечатлиха всички в тези няколко изречения, беше името на адвоката. Известно е, че от момента, в който актрисата реши да си търси правата срещу своя колега Юлиан Вергов, тя ползваше услугите на Антон Станков. Какво я е накарало да избере друг адвокат, не стана ясно.
Дни след като се разчу, че Станков е застанал на страната на Диана, се заговори, че двамата имат връзка. И актрисата, и адвокатът отрекоха слуховете и дори се заканиха да съдят медии. Той сподели, че клюките са предизвикали сериозен дискомфорт в семейството му. Наложило се да води разговори със съпругата си и с децата си, които са на 10 и 12 години и били подложени на натиск от съучениците си. Но въпреки тези проблеми Станков не се отказа от случая на Димитрова. Той и съпругата му дори бяха сред гостите на парти за откриването на изложба на звездата преди около месец – малко след 33-ия й рожден ден.
Не е ясно какво се е случило, за да се наложи смяната на юриста с негов колега. Самата актриса не е коментирала въпроса, а на фона на всички изказвания по повод жалбата само една от фенките й е споменала адвоката. „Христо Ботев е много добър адвокат и човек, поздравления за избора!”, е написала тя.
Известно е, че скандалната актриса, която се изявява и като художничка, се оплака в края на миналата година, че е била бита през 2017-а на снимачната площадка. Тя не уточни в коя продукция е участвала, когато се е случил инцидентът, нито кой е насилникът й. Дни по-късно обаче се разбра, че става въпрос за сериала „Откраднат живот”, а ударите са дошли от колегата й Юлиан Вергов, с когото играеха влюбена двойка. Прокуратурата се самосезира по случая, а пред разследващите Диана потвърди, че насилникът й е популярният актьор, с когото имали връзка преди побоя. Той отрече да я е бил и да е имал интимни отношения с нея. Намериха се свидетели, които казаха, че не са виждали Диана бита, и прокуратурата отказа да образува досъдебно производство за престъпление от общ характер.
Много родни звезди застанаха на страната на Вергов, а от екипа на сериала разпространиха отворено писмо, подписано от служители в продукцията, които съобщаваха, че не са виждали синините на актрисата. По-късно много от тях съобщиха чрез социалните медии, че всъщност са я виждали със синини и са смятали, че слагат имената си под съвсем различен текст.
Актрисата явно няма намерение да се отказва, а напротив – мисли да се бори срещу Юлиан Вергов до последно. Защо е с друг адвокат, вероятно скоро ще стане ясно. Според източници на „Уикенд”, Станков е пожелал да се оттегли от делото, тъй като не одобрявал тактиката на Диана да вдига твърде много шум в социалните мрежи и да сипе обидни квалификации по адрес на Вергов и други свои колеги. Още в началото на делото той изрази скепсис, че то може да бъде спечелено, тъй като е минало твърде много време.

Прегледана: 112854

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече