Добре ли е Емануела?! Певицата не спира да мели за „насилствено чипиране”

0

Емануела вече озадачава почитателите си и повдига сериозни въпроси запсихичното си здраве. От началото на кризата с коронавируса певицата споделя доста ексцентрични мнения, протестира срещу затваряне на дискотеки и публикува във фейсбук линкове към видеа и текстове с консперативни, дори налудни теории.

Миналият петък обаче направо срази аудиторията си. Емануела предложи на почитателите си видео и „копипейст” на списък безумни заплахи като „насилствено чипиране”, пише „Уикенд“.

„Молете се на Бог да спечели Тръмп! Всичко друго няма значение! Ако не спечели – робството започва официално”, започва заплашително постът на Емануела в социалната мрежа. Следва изброяване на мракобесието, което плаши да затрие човечеството. Само че почитателите на Емануела като че ли повече се стреснаха от факта, че тя споделя тази теория, а тя включва доста страхотии коя от коя по-абсурдни.

Като например, легализиране на педофилията, насилствено ваксиниране, насилствено чипиране, иначе „няма достъп до къща, кола, компютър, храна и вода”, „без право на деца чрез химическо скопяване”, „насилствено абортиране, затвор и глоба при бременност”, „забрана на православното християнство”, „планиран геноцид на човешкия род до намаляването му на 500 милиона” и още, и още.

„Аз харесвам Тръмп и споделям почти всичко свързано с него! Дали съм съгласна или дали вярвам… Ами в този живот, стана така, че никой на никой за нищо не вярва! Разбира се, надявам се това да не е истина! А, копипейсът е точно за това, че не е мое изказване, но нали имате мозък, нека да не ви мисля! Много мозъци в страницата ми, много нещо… Ще я променя на „интелектуалци офишъл”, за да може всеки да блесне с „мозък!”, коментира Емануела в спор с почитатели.

Певицата не се съгласи с един от коментарите, в който фенка се опита да й обясни, че да напише „копипейст” към споделеното не означава, че не споделя написаното, дори напротив. За целта Емануела трябвало да уточни, че не е съгласна. Само че чалгаджийката не се съгласи.

Прегледана: 150258

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече