Дъно! Жената на Маестрото не знае кого интервюира в ефир

0

Новата жена на Евгени Димитров-Маестрото се изложи жестоко по време на новините на Би Ти Ви във вторник на обяд. Водещата Виктория Готева- Димитрова показа, че не знае с кого говори в престижното си студио.

Заради наводненията по Черноморието ни екипът беше уредил пряко включване по телефона на бизнесмена Димитър Тодоранов, който държи заведение в Лозенец. Той трябваше да разкаже за ситуацията като очевидец. Младата госпожа Димитрова го представи с думите: „Димитър Тодоранов, кмет на Лозенец”. Бизнесменът обясни: „Само че не съм кметът на Лозенец, нали? Все пак да уточним – друг е кметът на Лозенец”.

Новинарката изгуби ума и дума от изненада: „А бихте ли се представили?”, помоли тя. „Димитър Тодоранов съм аз”, каза бизнесменът. За зрителя остана да се чуди защо Виктория Готева-Димитрова представя човек със собственото му име, а след това го моли да се представи, т.е. да повтори името си. Ясно беше, че тя нито знае с кого говори в новинарското студио, нито каква длъжност изпълнява въпросният човек, пише „Уикенд“.

Прегледана: 133500

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече