Дъщерята на Стоянка Мутафова Муки Грубешлиева: Никога няма да простя на баща си

0

„Няма как да простя на Леонид Грубешлиев. Този човек изобщо не ме интересува. Не мога да простя на някой, който се е отнесъл така с мен. Лиши ме от наследство, сякаш съм му чужда. Нека синът му Божил да мисли за баща си. Явно Леонид е гледал на него като на свое единствено дете. Тази неправда много ме нарани.“

Това разказа дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, в интервю за „Уикенд“. Баща й почина преди 10 години, лишавайки я от наследство и оставяйки всичко на сина си Божил, с когото Муки също не е в добри отношения.

„Той живее в Америка. Преди години ми се обади по телефона, защото имаше пари на баща ни в банката, които не можеше да изтегли без да присъствам и аз като законен наследник. Божил и Леонид Грубешлиев ме лишиха от наследство, но явно бяха пропуснали да изтеглят въпросната сума преди кончината“, спомня си щерката на Мутафова.

Въпреки обидата, Муки се съгласява да му помогне и изтеглят парите с нейни разрешение. Тя дори се опитва да си затоплят отношенията, но безуспешно.

„Аз трябваше да бъда сърдита, но въпреки това бях простила и подадох ръка. Божил се държеше доста резервирано, направо студено. Казах му: „Ние сме брат и сестра и сме сами в този живот!”. Той замълча. Дълго не потърси връзка с мен“, с горчилка разказва Муки.

Прегледана: 179273

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече