Д- р Енчев: С Теодора не сме били женени! Никога!

0

В своя телевизионна изява популярният естетичен хирург д-р Енчев говори за връзката си с моделката Теди Велинова. Според думите на медика, които предизвикаха истински фурор, двамата никога не са били женени.

Помежду им е имало сключено финансово споразумение и дотам.

Признанията на бившия партньор продължават с това, че той е инвестирал солидни финанси във Велинова. Парите й стигат за свободен и охолен живот. А това, че работи, е изцяло по нейно желание, а не от недоимък, продължава докторът.

Ще припомним, че след като създадоха две деца, двамата поеха в различни посоки. Разделиха се миналата година и вече всеки чертае свой път към щастието.

На този етап д-р Енчев твърди, че няма нова дама на сърцето му. Най-важното създание за него е дъщеря му София, която той боготвори.

До цялата тази поредица от признания се стигна, след като наскоро пластичният хирург беше засечен с нова дама. Красивата газела кокетно се увивала около Енчев, сложила розови очила. Двамата слезли с усмивка от емблематичния му „Мерцедес”. Докато оправяли багажа си, не спирали да се шегуват и да се радват на взаимната си компания.

На свой ред, Велинова не афишира нова връзка. Тя живее в семейната им къща в столицата заедно с двете им деца. А д-р Енчев се премести в Пловдив, допълват запознати.

Прегледана: 145056

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече