Евгения Банева бяга! Ще сътрудничи на прокуратурата срещу защита и развод

0

Според информация на в. „Уикенд” съпругата на подсъдимия Николай Банев – Евгения, е готова да застане срещу своите и да сътрудничи. Целта е по-леко наказание и сътрудничество при евентуален развод.

Евгения, която заедно с Николай и Мария Баневи, е в обсега на правосъдието, е намерила начин да намали собственото си наказание за сметка на това на съпруга си. Ако подпомогне правораздавателната система, ще получи не само драстично по-леко наказание, но и ще успее да сложи край на брака си по-бързо.

Ще припомним, че Евгения е третата съпруга на Банев. Въпреки че цял живот бизнесменът се е хвалел с безброй любовници, само на 3 жени е предлагал брак.

Евгения  заема мястото на законна съпруга на паралията, когато втората му съпруга Дочка напуска този свят. От секретарка амбициозната брюнетка се превръща в милионерка. Мълвата носи, че дори задължила писмено подчинените си да я наричат Мадам Бонева. Безгранични били желанията и прищявките й, като в годините на бурната им любов Николай задоволявал всяка една от тях.

Всичко това явно е останало в миналото.  На този етап единственото, което Евгения искала, било да се откъсне с по-малко наказание. Заради тази си цел била готова да жертва не само фамилията, но и брака, парите и връзките си.

Прегледана: 146800

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече