Евтина работна ръка спасява „Гласът на България“ от фалит! Новите водещи и жури подписали срещу позорни хонорари

0

Евтина работна ръка спасява от фалит „Гласът на България“. Шоуто имало скандално нисък рейтинг през последните няколко сезона и имало крещяща нужда от оптимизиране на бюджета.

Хонорарите на дългогодишното жури, в лицето на Камелия, Михаела Филева и Графа, били изключително високи и никой от тях не бил склонен да се подпише под по-малка сума. Същото се отнасяло за водещите Павел и Венци Венц, които и без това си поделяли общ хонорар.

Затова се наложила чистка в шоуто, което обяснява и изненадващите рокади в журито и водещите. Както стана ясно преди седмица, на мястото на Камелия ментор ще бъде певицата Галена, а на стола на Михаела Филева ще седне поп изпълнителката Дара.

Водещите също са сменени. В новия сезон ще има само един и той ще е не особено популярният актьор и музикант Иван Тишев от сериала „Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”. Той се съгласил да води шоуто срещу изключително ниска сума, тъй като нямал никакви ангажименти и бил един от най-нископлатените попълнения. След него по позорен хонорар била Дара, която Ковид кризата ударила жестоко.

Прегледана: 178594

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече