Евтини инфлуенсърски номера: Ето в каква измама уличиха Наум и Теа

0

Мрежата буквално гърми, а под ударите на потребителите в социалната мрежа попаднаха Теа и Наум Шопови.

Любимците онлайн обаче си спечелиха буквално дъжд от виртуални куршуми, като бяха уличени в грандиозна измама, пише Блиц.

Инфлуенсърите се препитават основно с реклами и съдържание онлайн, като Наум все пак веднъж в годината се подвизава и като водещ на предаването „Ергенът“.

Оказва се обаче, че основното им поприще е компрометирано, а това лесно може да се нарече светската бомба на годината.

Потребителка в „ТикТок“ твърди, че Теа реакламира телефон с марка „Самсунг“, с който прави всичките си професионални снимки и използва само него. Уви обаче, девойката е забелязала, че Шопова използва емотикони, които не са налични за системата „Андроид“. Както на всички е известно, именно това е операционната система, която е пригодена към „Самсунг“.

Въпросните емотиконки съществуват обаче в друга операционна система – iOS, която пък е създадена за Iphone. Именно така тиктокърката разкрива, че явно Теа лъже потребителите, че използва нещо, просто за да го рекламира и пробута на тях.

„Т.е. ти ни лъжеш. Да разбирам ли, че утре като кажеш, че използваш даден крем, ти използваш съвсем друг и ни лъжеш? Да го разбирам ли това, Теа?“, пита потребителката.

Коментарите под видеото изобилстват, като масово хората скачат на Наум и Теа:

За съжаление заради такива инфлуенсъри, когато някои рекламира нещо наистина качествено, хората нямат доверие, защото вече са го изгубили. Права си

Сега ще кажат, че снимките са стари

И после говорят във видеата си как те никога не биха рекламирали нещо, което не харесват или не използват. Айде моля ти се!

Прегледана: 111714

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече