Елвира продава девствеността си! Ще разкаже в книга как е „загубила цветето си“

0

„В момента работя над втората си книга, която e за живота ми, така че в нея ще пише подробно кога и как са се случили нещата“, съобщи Елвира от „Ергенът“. С тези думи пословичната девственица даде заявка, че ще разкрие как е „загубила цветето си“ срещу определена сума, срещу която хората ще закупят книгата й.

„Макар светът постоянно да търпи промени, смятам, че все още има хора, които споделят моите виждания, ето защо не изгубих надеждата, че ще открия човека за мен. Ние с него се запознахме не много преди предаването и поддържахме приятелски взаимоотношения. Влизайки в шоуто, той ме подкрепи.

Излизайки от него обаче, мислех, че ме е забравил, защото все пак прекарах един месец във формата и то без достъп до телефона си. Само че когато най-после взех устройството си в ръце и го включих, получих от него безброй съобщения. Оказа се, че този човек ми е писал всеки ден, в продължение на 30 дни, обяснявайки ми как прекарва времето си“, разказа Елвира.

„Това бе огромен жест, показващ ми, че той наистина държи на мен. Прибирайки се в България, веднага му се обадих и се видяхме. Говорихме много, като обсъдихме всичко и накрая решихме да пробваме да бъдем заедно, за което изобщо не съжалявам. За мен той е човекът – обичам го, държа на него, а освен това се разбираме и вече правим планове да заживеем заедно“, допълва в интервю за life.dir.bg Елвира.

Прегледана: 136826

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече