Емануела го може: бори коронавирус със съблазнаяваща визия (СНИМКИ)

0

Емануела отново е в крак с модата.

Не са малко творците, които отделиха време и внимание на вилнеещият коронавирус. Но с последната си визия Емануела срази конкуренцията.

Кадрите, които блондинката (да, блондинка!) сподели онлайн, по всяка вероятност от скорошно нейно видео. На тях тя позира с предизвикателен тоалет, сложила предпазна маска, украсена с перли.

Но не от тези маските, които прикриват носа и ушите, а цял шлем, шегуват се почитатели.

Дали това е бил замисълът на представянето й, знаят само стилистите на чалга дивата. Без съмнение обаче, каквато и да е била идеята, резултатът е налице – вниманието е приковано. А Емануела отново е по-всички сайтове.

Зад нестандартното представяне на певицата стои дизайнерката Ива Атанасова в комбинация с Ивайло Колев. Явно някъде там в симбиозата между двамата е хрумнала идеята Емануела хем да е секси, хем да се пази стриктно от опасния вирус.

Макар всичко това да са само предположения на феновете, факт е, че всички с нетърпение вече очакват представянето на клипа.

Очаква се в най-скоро време Емануела да ги зарадва и да пусне парчето. А дотогава и тя, и почитателите й могат само да се надяват. Шлемът освен да е красив, но и да пази, шегуват се онлайн-потребители.

Прегледана: 146215

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече