Ето защо Диона и Теди Александрова се хванаха за косите

0

Приятелство в чалга средите няма. Поредните, които го доказаха са Диона и Теди Александрова. Десислава Сашова, както е истинското име на ромката, се оплака от бившата половинка на Емрах Стораро, с която трябвало да реализират съвместна песен, пише Уикенд. Диона не скри своето дълбоко разочарование, че въпреки компромисите и голямото търпение, които е проявила спрямо капризите на колежката си, нещата не са се получили.

„След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко отново. Крайно непрофесионално и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах… Ще ви спестя безумните детайли около целия процес, защото ми е обидно да ги коментирам. Ще се постарая в рамките на седмица да ви представя отломките, които събирам от проекта си” – сподели Диона.
Въпреки всичко, тя не назова името на певицата, която е постъпила крайно непрофесионално и безотговорно. Феновете й обаче разконспирираха, че става дума за Теди Александрова, защото преди време в свое включване на живо Диона разказа, че ще направи дует именно с нея.

Прегледана: 111066

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече