Ето как изглежда Ева Веселинова месец след раждането на близнаците! (Защо не успява да отслабне)

0

Малко повече от месец след раждането, Ева Веселинова не успява да прибере корема от бременността, нито да премахне излишните течности от тялото си. Нещо повече – сега лицето й е дори по-пълно и бузесто, отколкото по време на бременността. Ева видимо задържа течности и сама не може да си обясни защо.

Журналистката се хранеше изключително здравословно по време на бременността, но все пак носенето на две бебета си каза думата.

След раждането тя се надявала бързо да свали излишните килограми с повече кърмене и разходки. Противно на очакванията й обаче Ева почти нямала никакво движение – всяко излизане с близнаците й коствало много приготовления и нерви, затова рядко се случвало да успее да излезе с тях. Повече й помагали бабите, докато тя си почивала и взимала глътка въздух у дома.

Затова и от последните й снимки ясно се вижда, че натрупаните килограми си стоят. Самата Ева много се притеснявала от теглото си и на всички снимки позира с балетна стъпка така, че да изглежда по-слаба и издължена.

Прегледана: 186629

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече