Ето я! Няма да повярвате, че това е дъщерята на Чочо Попйорданов (СНИМКА)

0

Чочо Попйорданов вчера щеше да навърши 56 години, но на този свят остана само споменът за него и порасналата му дъщеря.

Катерина, наследничката на актьора, се появява на снимка с друга известна личност.

В личния си профил в Инстаграм телевизионерът Ники Кънчев позира с чаровното момиче, което видимо е наследило харизмата на баща си. Кънчев също грее – девойката е копие на талантливия си родител.

Макар и да не е биологична дъщеря на актьора, макар и дори да не носи неговото име, малката Катя е попила заряда на Попйорданов.

Jilo.bg припомня, че Екатерина е детето, за което Чочо и половинката му Даниела се бориха да осиновят. Съдбата обаче изигра прекалено лоша шега на семейството – актьорът си отиде дни преди да стане ясно, че момиченцето вече е тяхно. Не успя да й се порадва и ден. Цялата грижа и отговорност се стовариха върху плещите на половинката на артиста. Да понесе мъката по загубата му, но и да се грижи за крехката Екатерина.

Ето я Екатерина!

„Честит рожден ден, братле, където и да си!”, пише Кънчев и призовава всички да си спомним за обичания български актьор, който си отиде от този свят преждевременно.

А малката Екатерина, за която бащата на актьора е завел дело за придобиване на фамилията Попйорданова, ще е тази, която ще продължи името на баща си на театралната сцена.

Прегледана: 155133

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече