Жени Калканджиева разкри за СТРАШЕН сценарий и мутри часове преди съседския скандал

0

Скандалната модна шефка Жени Калканджиева направи шокиращи разкрития по време на делото срещу нея за хулиганство и непристойно поведение, научи Jilo.bg. Шестата по красота в света представи своята гледна точка за съседския скандал, който завърши с ареста й.

По думите й в деня на скандала още от сутринта автомобилът й бил заграден от гардове и няколко коли на охранителна фирма, свързана с медията, която по-късно вечерта първа отрази разправията между Жени и комшийките й Маги и Ралица Захариеви.

10-годишният й син Георги Манов бил много изплашен и отказвал да излезе от къщи за урока си по математиката. Едва привечер детето се успокоило, но когато отворило вратата на апартамента им, друг ужас го очаквал на прага.

„На постелката имаше накъсани хартии, а детето крещеше. Приех това като враг пред портата“, спомня си Жени и решава да потърси обяснение от своите комшийки.  

Прави й впечатление, че отварят вратата бързо след позвъняването й и започват веднага да я записват с телефон. Изпуска си нервите и започва да им крещи, след което те викат полиция.

Жени е категорична, че всичко е било добре планирана провокация срещу нея от страна на Маги и Ралица Захариеви.

Заради проявата на непристойно поведение съдът осъди Калканджиева на глоба от 300 лева.

Прегледана: 167509

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече