Жоро Игнатов получи брутални заплахи за живота си

0

Главният редактор на предаването на Нана обаче не се страхува за живота си и продължава напред. Досега Жоро Игнатов е получавал безброй много заплахи и обиди заради работата си, но все пак продължава да я върши много съвестно.

Преди време дори го нападнаха на улицата, когато задаваше неудобни въпроси в предаването „Искрено и лично“ на Миглена Ангелова, но това не го сломи. Жоро оцеля и не се отказа да притиска хората в търсене на истината. „Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!“ – това бяха част от заплахите, които той получи по време на заснемането на своето видео за тази неделя. Поводът за заплахите е, че Игнатов притисна с неудобни въпроси гражданина Генчо Генов от град Сливен. Съдебният спор се случи се случи епизода където Жоро разследва иск на сина на Генов, защото баща му е взел парите от продажбата на наследствени имоти. Синът на Генчо, Георги Генов, е със специални потребности, съседите му са го виждали често да проси, както и да рови в кофите за боклук. На детето помагали негови добри съседи, за да успява да преживее, пише България Днес.

Култовият редактор на Нова телевизия получи грозни обиди, за които ще свидетелстват много хора. Още по-скандалното е, че действието се е развило в детската градина, където въпросният Генчо работи. „Гледай си работата! Изчезвайте оттук всички! Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво щеше ти се случи?“ – са само част от заплахите на таткото на момчето със специални образователни потребности. Оказа се, че Генчо не е биологичен родител на момчето, а Георги е осиновен от него. Съпругата му е жената, която е отгледала момчето, но е починала преди три години. Сега Генчо Генов се заканва да изгони момчето си на улицата. „Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?“, обяви арогантният тип от Сливен. „Ще ви заведа дело за клевета“, предупреди Жоро Игнатов. „Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я“, избълва в ефир Генчо.

„Това е заплаха, публично отправена към мен пред свидетели. Ще сезирам и прокуратурата, бъдете сигурен!“, категоричен бе главният редактор на „Съдебен спор“, който е и доста търсен адвокат. „Ако имаш възможност… Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!“, продължи със заплахите за живота на репортера Генчо Генов.

Прегледана: 148806

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече