Заради 10 бона Халваджиян станаха за смях! Нямат ли богаташите пари да си платят задълженията?

0

Семейството на Маги и Кремена Халваджиян дължи над 10 000 такси за поддръжка на общите площи в скъпарския комплекс, който живее, пише онлайн издание.

Въпреки че сме свикнали да слушаме колко съвестен и праволинеен го раздава телевизионерът, оказва, че не е чак толкова праведен по отношение на съседите си.

Колосалната сума за поддръжката не се е събрала от днес или вчера. Напротив, в продължение на месеци Халваджиян не са покривали задълженията си.

И така се стига до момент, в който заради това, че имат да дават пари, известните българи не могат да посрещат гости.

Наскоро Гала, която е близка приятелка на семейството, е била изгонена като мръсно коте от входа на комплекса. Охраната не допуснала водещата въобще да припари до лъскавия имот. Целта на действията била да накара Халваджиян да се бръкне и да си покрие задълженията, но и този ход не помогнал.

Единственото, което постигнал, бил да предизвика присмехулни усмивки у свидетелите на сконфузната ситуация.

А иначе семейството не може да се оплаче от недоимък. Имотът, който те притежават във въпросния комплекс от затворен тип („Маунтин вилидж”), се разпростира на 600 кв. м. Намира се в близост до езерото Панчарево и може да се похвали с огромен брой стаи, беседка, басейн. Обзавеждането, коментират свидетели, е издържано изцяло в руски стил, а парите, пръснати по него, не са щадени. Затова е чудно защо Халваджиян отказва да се издължи.

Прегледана: 160452

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече