Заряза бебето! Родилката Златка се друса с райски газ на морето

0

Златка Райкова отиде да купонясва на морето и се надруса с райски газ. Блондинката и любимият й Карен оставиха новородения си син в София и се забавляваха в нощен клуб на морето, където дърпаха от „весели балони”, видя „Уикенд”. Прясната родилка даде живот на малкия Крен в началото на май, като за отглеждането му й помага майка й, както и бавачка. Купонът в чалга дискотеката бе по повод рождения ден на татко Карен.

Златка публикува в социалните мрежи клипчета как се всели с райски газ. „Веселите балони” са хит в нощните заведения. Те предизвикват халюцинации и неудържим смях, при това на цена от 10 лева. Балоните съдържат диазотен оксид, известен като „райски газ”. Това е химично съединение с формула N2O, което при вдишване предизвиква чувство за еуфория.

Те могат да доведат до натравяне, световъртеж, гадене и дори парализа. Газът се вдишва или през флакон, или от въздушен балон. Това води до кратко опиянение, което трае от 30 секунди до 2-3 минути. Потребители споделят за засилени усещания и изтръпване на цялото тяло. Някои се кикотят неудържимо. В комбинация с алкохол или други наркотици, дишането на райски газ може да доведе до трайни увреждания на централната нервна система, но това изобщо не притеснява Златка, която дори демонстрира как си дърпа от балоните.

Прясната родилка явно не кърми бебето си, защото го остави за няколко дни в София, а и райският газ съвсем не е безопасен за бебока. Златка се весели цяла нощ под звуците на чалгата, а Карен не спираше да танцува.

Прегледана: 103492

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече