Защо Мегз спря продажбата на маски? Пресметливата дизайнерка пак измисли схема

0

„Уникалните“ противовирусни маски, които Миглена Каканашева предлагаше в онлайн магазина си, мистериозно изчезнаха.

Тя бяха изработени от специална материя, която не пропуска вируси и бактерии, а дизайнерският им вид привличаше редица родни знаменитости. Мегз изнасяше и доста за чужбина, а шивачките й по време на извънредното положение работеха на макс.


Самата риалити звезда призна, че е затрупана от работа и няма търпение да свърши карантината, за да си почине. По информация на Jilo.bg Каканашева шиела по половин милион маски на седмица – сами си правете сметката какъв оборот е правела.

Защо тогава ги спря от продажба?! Запознати от бранша коментират, че Мегз отново е измислила схема. Скандалната дизайнерка преценила, че към момента няма такова търсене, а и предлагането на пазара е достатъчно голямо.

Тя умишлено скрила предпазните средства, за да може при следващата вълна, очаквана през септември, когато отново настане суматоха и „глад“ за маски, тя да има достатъчно налични количества и да удари конкуренцията.

Мегз предлагаше и предпазни костюми със сертифициран план срещу 23 лева бройката, които стандартно вървят около 10-15 лева.

Прегледана: 151919

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече