Звезда от „Отдел издирване” откри най-близката до нас черна дупка! Актьорът Георги Златарев мечтае за Марс

0

Георги Златарев, чийто герой Борис бе застрелян в една от последните серии на сериала „Отдел издирване” по Нова тв, не е много познат от родни продукции, а пък е участвал в близо 60 чужди филма. Известен е и с ролите в театър „Възраждане”. В артистичните среди пък е популярен не само с професионализма си, а и с разнопосочните си интереси. Колеги даже го ползват като Гугъл – толкова широко обхватни за познанията на актьора.

Актьорското майсторство обаче далеч не е единственото, което го вълнува. Той непрекъснато учи нови неща. Сега му е интересна астрофизиката, астрономията, квантовата механика.

Наскоро актьорът сподели с какво вълнение е следил кацането на „Пърси” на Марс – влизането в орбита, стигането, изпращането на първите снимки от външните камери. Златарев дори иска да запише астрофизика, пише „Уикенд“. Интересът му е толкова голям, че непрекъснато чете, проучва, даже наскоро открил най-близката до нас черна дупка.

Обича и историята. Скоро сигурно пак ще разшири интересите си. Киното си остава голямата му любов. Георги Златарев е играл в близо 60 чужди продукции. Говори чисто английски и италиански език, което вероятно е предимство. Макар че се е случвало да му казват да не го говори толкова добре английски, защото се явява да играе руснак, например. Преди пандемията актьорът играл в поредната чужда продукция арабин и имал реплики на арабски език. В киното е снимал с големи имена като Салма Хайек, Патрик Суейзи, Бен Крос, Стив Бушеми, Харви Кайтел, Джейсън Стейтъм, Клеър Форлани и много други.

Прегледана: 183937

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече