Зрителите: Крисия, не можем да повярваме колко си зле!

0

Пълно фиаско – от любимка на зрителите, Крисия падна отвисоко и ще трябва да преглътне доста солена критика

Крисия стана най-младият участник на всички времена в шоуто „Като две капки вода“, но явно ще съжалява за прибързаното си решение да се яви на сцената му. Зрителите са толкова жлъчни по неин адрес, че тя дълго ще трябва да се справя със солената критика и грубите реакции в онлайн пространството.

А някога тя беше любимка на публиката…

Звездата, която изгря в Шоуто на Слави, днес не предизвиква същите положителни емоции. Тогава тя беше дете, чаровна и талантлива, а днес може би самочувствието й е нож с две остриета.

Крисия скочи на висока летва с изпълнението на парче на Тони Бракстън и претърпя пълно фиаско. Малката се издъни на първи си лайв и пя доста фалшиво, което провокира страшни подигравки в социалната мрежа.

„Не можем да повярваме, толкова си зле…“, „Трудно е изобщо да се сравняват двата гласа, Крисия има направо мъжко звучене, не ми хареса изобщо!“, гласят мненията на феновете на формата.

Журито също едва сдържаше недоволството си, а физиономията на Фънки беше повече от красноречива, за това как оценява изявата на Крисия.

Прегледана: 141102

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече