Зрителски БУНТ срещу „Ергенът“! Шоуто било обида за женския пол

0

Шоуто „Ергенът“ стана обект на горещи дискусии и още по-горещи критики. Според масовото мнение, идеята на предаването е откровена обида за женския пол. Също така се коментира, че шоуто дава лош пример на младите момичета и че в него няма нито една истинска дама, тъй като нито една дама не би се впуснала в подобна унизителна битка за мъж.


В същото време участничките във формата бяха направени на пух и прах заради дразнещо поведение и неприемлив за широката публика външен вид, пише „Уикенд“. Най-много критики отнесе джукестата Габриела от Сливница, която подари бельото си на „ергена”, след като с гордост разкри, че ходи на срещи без гащи. Тя успя да разсмее зрителите, като предположи, че АЕЦ означава „Авио електроцентрала”. Много от тях я сравниха с ленивеца Сид от анимацията „Ледена епоха”. На второ място в класацията на най-критикуваните участнички се нареди Венета от Дупница, която се похвали с влечението си към алкохола.


Неприятна за зрителите се оказа и инвеститорката Зорница, чието поведение бе сравнително приемливо, но хората масово не я харесаха на външен вид. По-добронамерените споделиха мнение, че е подбрала неподходящ тоалет и грим, но дори и те не стигат дотам в симпатиите си, че да кажат, че я харесват. Както обаче отбелязват, външният вид идва от Бога, а дали ще се излагаш по телевизията, е лично решение.

Веднага бе изровен клип, в който Зорница прави опит да пее. За да не бъдем груби, няма да коментираме дарбата й на певица, само ще я посъветваме никога повече да не си прави подобни експерименти, ако не иска да става за смях. Макар че дамата се определя като полиглот, акцентът й в песента, чийто текст е на английски, би разсмял всеки, който действително говори езика.

Прегледана: 144042

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече