Изгониха ключови герои от „Ол инклузив“ без обяснение! (Актьорите в потрес)

0

Третият сезон на сериала „Ол инклузив” напролет ще тръгне с три централни образа по-малко в сравнение с преди. Във ваканционната комедия вече няма да участват двете деца – Вики и Сашко, както и най-цветният и забавен женски образ в нея – Елица.

От продукцията са зачеркнали ролите без обяснения, а актьорите разбрали случайно, че вече не работят в сериала, твърдят запознати.

Снимките на продължението на „Ол инклузив” трябва да започнат веднага след Нова година, а новите епизоди ще бъдат на екран в края на февруари, твърдят хора от кухнята на продукцията. Всички те били изключително изненадани да разберат, че сценаристите не са включили в продължението нито едно дете, въпреки че в две от трите семейства, около които се върти целият сюжет на сериала, има малки деца, които в една реалистична история няма как просто да изчезнат.

Това са семейство Елена и Пламен Сиромашки (София Маринкова и Любен Кънев) с малкия Сашко, както и „баровското” семейство на Елица и Емил с тяхната Вики. На финала на втория сезон на Сиромашки им се роди бебе. В сезон три обаче те ще участват без деца, като поне за момента не е изтекла информация какъв начин са намерили сценаристите, за да оправдаят отсъствието на наследниците им.

Една от майките също изчезва от сценария без никаква връзка с предишните сезони. Това е Елица (Елени Декидис), която след дълга война с мъжа си на финала на втори сезон успява да се сдобри с него секунди преди да получи развод. Макар че в последния епизод двамата се кълнат във вечна любов един към друг, в първия епизод на продължението вече са разделени.

Според слуховете, които достигнаха до „Уикенд”, сценаристите са решили Елица да изчезне в екзотична държава, в която е избягала заедно с богат любовник. Нейният съпруг Емил (актьорът Явор Борисов) обаче остава на екран. Най-вероятно една от сюжетните линии в новите епизоди ще е свързана с намирането на нова жена за него.

Говори се, че от продукцията не са съобщили официално на актьорите, че няма да им предложат нови договори. Те прекарали месеци наред с мисълта, че от Нова година отново са на снимки. Едва преди няколко седмици съвсем случайно при частни разговори с хора от екипа разбрали, че героите им са отпаднали от новия сценарий.

Така и не станала ясна причината, поради която образите им отпадат. Това било понесено особено тежко от двете деца, които били най-ентусиазирани от участието си в продукцията. Хора от екипа обаче ги успокоили, че може пък и да ги върнат в сезон 4.

Прегледана: 181094

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече