Издаде го! Отварачката призна, че мъжът й Миро Дзвера фучи със забранена скорост

0

Мария, която на 13 януари чукна 41 години, не e фен на високите скорости, но покрай мъжа си – Мирослав, свикнала. Съпруг № 3 на певицата много обичал бързите и луксозни коли. Освен че са му хоби, и търгува с тях. „Бензинът му е в кръвта”, похвали го Мария преди дни в кратко интервю за предаването „На кафе”. Тя не се сдържа и да изтъкне какъв шофьор е.

От изказването й стана ясно, че Мирослав е с поведение на състезател на пътя, което не убягна на зрителите и на панелистите в предаването. Повечето в студиото обаче се опитаха да замажат изцепката на певицата, като допуснаха, че мъжът й вдига само позволената от закона скорост на предвидените за целта места. Само Кристина Патрашкова посмя да изтъкне: „Мисля, че Мария направи един гаф и насочи вниманието на КАТ към нейния съпруг”, пише „Уикенд“.

Мария обича красивите неща, призна си самата тя. Харесва и бързите коли, макар че са повече слабост на мъжа й. Обожавал ги. „Важно му е той като има еди-какъв си автомобил, аз да имам еди-какъв си. Всеки има някакво хоби, неговото е точно това. Но то не е, за да ги снимаме или нещо друго, както повечето недоброжелатели го коментират. По-скоро той обича да шофира, да пътуваме, даже да не знаем точно накъде тръгваме, да си се возим”, разясни Мария.

Едва ли е изненадала някого, предвид че откакто е с Мирослав, певицата смени няколко автомобила. При това все луксозни и бързи – джип „Мерцедес”, след това „Бентли”, после „Ферари” и „Ламборгини”. Вероятно не всички са били нови, когато Мария ги е подкарала, но въпреки това, всяка от тях струва баснословна сума. Освен това прави впечатление, че автомобилите, които заралийката управлява, са все бързи. Самата тя не си позволява да ги изпитва на пътя. Мъжът й обаче не се въздържал.

В началото на връзката им, Мария си мислела, че той няма с какво да я изненада по отношение на шофиране, тъй като повече от 23 години все е на път, заради професията си. Само че още първия път, в който оставила Мирослав да управлява автомобила, с който пътували, сексапилното миньонче доста се стреснало. Застопорила крака и залепила ръце за тавана.

„Бях като някой паяк из колата, не мога да си намеря място”, сподели Мария през смях. С времето свикнала и се чувствала спокойна, дори когато Мирослав вдигнел рязко скоростта. Даже вече се шегували по темата. Тя казвала, че му е навигатор и диджей, а пък той все й отвръщал, че е така до пет минути, защото след това заспивала. „Вече, както и да кара, спя си, свикнала съм, особено пък децата, нашите, много се радват”, изцепи се Отварачката.

Припомняме, че певицата има дъщеря Марая от първия си брак, а Мирослав – син и дъщеря от бившата си съпруга.

Прегледана: 124246

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече