Измамен профил открадна самоличността на Рачков

0

Димитър Рачков се оплака, че е станал жертва на поредното посегателство онлайн.

В популярната мрежа Фейсбук се появил профил с негова снимка, който тотално копира всичките му данни. Единствената разлика била, че към името „Рачков” било добавено определението политик.

Тази подробност обаче била забелязвана от малцина. Затова и броят на заблудените, че реално профилът е на актьора бил голям.

За нещастие на обичания комик той нямал какво да направил.

Докато създателят на лъжливия акаунт сам не го махнел, Митко нямало какво да направи. Освен да призовава гласно почитателите му задружно да докладват профила. По този начин само той можел да бъде деактивиран и данните на водещия – спасени.

За помощ Рачков се обърна към всичките си приятели и последователи. Той отправи апел всички да докладват измамния акаунт и по този начин да ограничат злоупотребата с неговите лични данни.

Има все пак и такива сред феновете на Рачков, които веднага заподозрели, че не той се крие зад новия акаунт. Измамата лъснала заради снимката, избран за фон. От нея се усмихвала Мария Игнатова. А всички, които подкрепяли Митко, са наясно, че двамата с блондинката не са вече двойка. И то от доста дълго време, допълват изданията.

Прегледана: 148296

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече