Измамници погнаха и Емилия! Крадат лични данни на поразия!

0

Оказва се, че поредната родна звезда, чието име се замеси в измамна схема, е Емилия.

От дни насам певицата апелира своите почитателите и последователи в социалните мрежи да бъдат изключително внимателни и мнителни. И да не вярват на каквито и да било призиви, писма и чатове, стартирани от профили, копиращи нея.

Става дума за опит за присвояване на личните данни. Чрез лъжливо записване в томбола, към което ги приканва уж Емилия, наивни нейни почитатели дават информация за себе си. По всяка вероятност целите за събиране на подобни данни са чисто користни.

Именно затова гласовитата певица побърза да съобщи чрез всички възможни канали за комуникация с най-верните й фенове.

Ще припомним, че само преди дни популярната синоптичка Никол Станкулова се оплака от същото. Че с името й се злоупотребява и я вкарват в измамни измислени схеми, които целят присвояване на информация.

По всяка вероятност зад виртуалните атаки стоят едни и същи лица, които имат много по-сериозни замисли от това да оберат данните на група наивни тийнейджъри.

Преди време по същия ред минаха и други популярни лица като Григор Димитров, Слави Трифонов и други любимци. Всичките уж раздават пари и големи награди само срещу „усмивка по радиото”.

Прегледана: 174857

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече