Илиян Найденов: Целият цирк на Джулиана е за малко внимание

0

„Според мен видеата, които все още настоящата ми съпруга качва в Инстаграм, целят се привлече вниманието към нея. Дано след 3 дни (когато очаквам отново да стихне драмата) да не реши, че имаме нужда от нова доза внимание!“

Това каза Илиян Найденов по повод поредния епизод в сагата „Гани-Илиян“, в който Малката Джулка плака със сълзи за сина си Давид.

„Искам да ви кажа, че НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ да публикувам нищо, освен ако това не се случва с цел да се защитя. Така е и днес! Нямам намерение да кача собственото си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че катастрофата е съдба и не му пука дали е възможно да се случи! Също така не смятам, че поведението на Джулиана отговаря на нормалното за една майка“, продължава с контраатаката Илиян.

Той публикува нова порция аудиозаписи от кавгите си с Гани. От файловете става ясно, че още преди официалната им раздялата двамата са имали проблеми. „Помниш ли как либидото ми беше паднало. Е, откакто не сме заедно, либидото ми скочи до небето. Толкова много мъже има около мен и всички ме искат“, дразни го Джулиана, която подчертава, че с радост би правила секс с тях.

Прегледана: 170722

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече